1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Pikaisesti valmistuva lounas tai päivällinen työpäivän päätteeksi valmistuu nopeasti kypsyvistä possun minuuttipihveistä.
Kun pihvit paistuvat pannulla, voit kiehauttaa viereisellä levyllä seuraksi kastikkeen.
Tarjoa seuraksi perunoita, couscousia tai riisiä.

Possun minuuttipihvit ja currykastike
2-3 annosta

öljyä paistamiseen
1 pkt (350 g= n. 10 kpl) HK miedosti suolattuja possun minuuttipihvejä

öljyä paistamiseen
1 keltainen suippopaprika ohuina renkaina
1 rasia Viola Intian Curry kevyt tuorejuustoa (Hyla)
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 dl ruokakermaa
tuoretta korianteria

Paista possun minuuttipihvit kuumassa parilapannussa öljyssä molemmin puolin.

Kuumenna öljy kasarissa tai pannussa. Paista renkaiksi leikattu suippopaprika kevyesti. Lisää Viola Intian Curry tuorejuusto ja hienonnetut valkosipulinkynnet, sekä kerma. Kiehauta.
Tarjoa kastike possun minuuttipihvien ja riisin kanssa.
Koristele annos tuoreella korianterilla.

Tarjoa lisäksi raikasta salaattia.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.