1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (60 arvostelua, keskiarvo: 4,30 / 5)
Ladataan...

Herkullinen kesäruoka valmistuu grillin sivulevyllä tai vaikkapa muurinpohjapannussa paistaen. Tarjoa seuraksi riisiä tai nuudeleita.

Possua hoisinkastikkeessa
2-3 annosta

3 rkl rypsiöljyä
400 g HK Rypsiporsas® Lihasuikale, maustamaton
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
2 dl vettä
200 g herkkusieniä lohkoina
1 nippu kesäsipulia varsineen tai 2-3 sipulia ohuina lohkoina
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
½-1 rkl tuoretta inkivääriä hienonnettuna
1 punainen paprika suikaleina
(rypsiöljyä)
n. 150 g hoisinkastiketta
1 dl cashew-pähkinöitä rouhittuna

Kuumenna öljy pannulla tai wokissa.
Paista rypsiporsaan lihasuikaleet kauttaaltaan kovalla lämmöllä.
Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Lisää vesi ja anna lihan hautua hiljalleen 10-20 minuuttia. Lisää tarvittaessa hieman vettä.
Kun vesi on haihtunut, lisää pannulle herkkusienet, kesäsipuli, valkosipuli, inkivääri ja paprika.
Kääntele hetki kovalla lämmöllä. Lisää pannulle tarvittaessa hieman rypsiöljyä.
Lisää hoisin-kastike ja kuumenna.
Tarkista lihasuikaleiden kypsyys.
Ripottele pinnalle rouhittuja cashew-pähkinöitä.

Reseeptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.