
- Annoksia: 3
- Valmistusaika: 30 minuuttia
- Aktiivinen valmistusaika: 20 minuuttia
- Annos: kahdelle
Possua hoisinkastikkeessa
Ainekset
- HK rypsiporsas lihasuikale - 400 g
- suola
- mustapippuri
- vesi - 2 dl
- herkkusieni - 200 g
- kesäsipuli - 1 nippu
- sipuli
- valkosipulinkynsi - 2
- tuore inkivääri - ½-1 rkl
- punainen paprika - 1
- hoisinkastike - 150 g
- cashew-pähkinä - 1 dl
- rypsiöljy - 2-3 rkl
Allergeenit
- pähkinä
- paprika
Herkullinen kesäruoka valmistuu grillin sivulevyllä tai vaikkapa muurinpohjapannussa paistaen. Tarjoa seuraksi riisiä tai nuudeleita.
Possua hoisinkastikkeessa
2-3 annosta
3 rkl rypsiöljyä
400 g HK Rypsiporsas® Lihasuikale, maustamaton
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
2 dl vettä
200 g herkkusieniä lohkoina
1 nippu kesäsipulia varsineen tai 2-3 sipulia ohuina lohkoina
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
½-1 rkl tuoretta inkivääriä hienonnettuna
1 punainen paprika suikaleina
(rypsiöljyä)
n. 150 g hoisinkastiketta
1 dl cashew-pähkinöitä rouhittuna
Kuumenna öljy pannulla tai wokissa.
Paista rypsiporsaan lihasuikaleet kauttaaltaan kovalla lämmöllä.
Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Lisää vesi ja anna lihan hautua hiljalleen 10-20 minuuttia. Lisää tarvittaessa hieman vettä.
Kun vesi on haihtunut, lisää pannulle herkkusienet, kesäsipuli, valkosipuli, inkivääri ja paprika.
Kääntele hetki kovalla lämmöllä. Lisää pannulle tarvittaessa hieman rypsiöljyä.
Lisää hoisin-kastike ja kuumenna.
Tarkista lihasuikaleiden kypsyys.
Ripottele pinnalle rouhittuja cashew-pähkinöitä.
Reseeptin laatinut:
Reseptin tarjoaa:

- Annoksia: 3
- Valmistusaika: 30 minuuttia
- Aktiivinen valmistusaika: 20 minuuttia
- Annos: kahdelle
Possua hoisinkastikkeessa
Ainekset
- HK rypsiporsas lihasuikale - 400 g
- suola
- mustapippuri
- vesi - 2 dl
- herkkusieni - 200 g
- kesäsipuli - 1 nippu
- sipuli
- valkosipulinkynsi - 2
- tuore inkivääri - ½-1 rkl
- punainen paprika - 1
- hoisinkastike - 150 g
- cashew-pähkinä - 1 dl
- rypsiöljy - 2-3 rkl
Allergeenit
- pähkinä
- paprika