1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (7 arvostelua, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Rypsiporsaan maustamaton lihasuikale on nopeasti kypsyvää ja siitä taiot monenlaista hyvää arkinälkään.
Helppoon nuudeliwokkiin voit kätkeä erilaisia vihanneksia.

Possu-nuudeliwokki
4-5 annosta

vettä
200 g kokojyvänuudeleita

2-3 rkl öljyä
400 g HK Rypsiporsaan maustamattomia lihasuikaleita
1 tl inkivääritahnaa tai hienonnettua tuoretta inkivääriä
3 valkosipulin kynttä hienonnettuna
150 g sokeriherneenpalkoja (tuore tai pakaste)
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 pieni oranssi paprika suikaleina
1 pieni purjo suikaleina
2-3 rkl soijakastiketta
(korianteria tai persiljaa)

Kiehauta vesi ja laita nuudelit hetkeksi veteen. Siivilöi.

Kuumenna öljy wokissa.
Pikapaista rypsiporsaan lihasuikaleet.
Sekoita joukkoon inkivääritahna ja hienonnetut valkosipulit, sekä sokeriherneen palot, paprika-, ja purjosuikaleet.
Kääntele aineksia muutama minuutti kovalla lämmöllä.
Lisää joukkoon valutetut nuudelit. Kuumenna.
Mausta ruoka soijakastikkeella.
Ripottele joukkoon silputtua korianteria tai persiljaa.

Tarjoa lisäksi vahvaa chilikastiketta.

Reseptin laatinut:
Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.