1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (43 arvostelua, keskiarvo: 3,67 / 5)
Ladataan...

Porsaan sisäfilettä uunissa paistettuna ja tomaattiriisiä
neljälle

n. ½ kg porsaan sisäfilettä

Marinadi:

2 rkl öljyä
2 rkl soijaa
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
mustapippuria rouheena 

Sekoita marinadin ainekset keskenään. Poista lihasta kalvot.
Laita liha maustumaan mausteliemen kanssa pieneen pussiin useaksi tunniksi,
mielellään yön yli. Kääntele pussia välillä, jotta liha maustuu joka puolelta.
Nosta liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsennystä. Laita liha uunipellille ja paista ensin 250 asteisessa uunissa 15 minuuttia.
Vähennä sen jälkeen lämpö 150 asteeseen, jatka paistamista vielä puolisen tuntia.

Kääri liha folioon vetäytymään n 15 minuutiksi, ennen kuin leikkaat sen viipaleiksi.

P.S Tämä marinadi on oma suosikkimarinadini, kun kesällä grillailen possuvartaita.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.