1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

 

Porsaan sisäfilettä mango-chutneykastikkeessa

n. 500g porsaan sisäfilettä + hippunen suolaa

Kastike:

1 dl ketsuppia
n. 150 g mangochutney’a
3 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 tl currya

2 tl paprikajauhetta

2 tl vaaleaa viinietikkaa (esim omena)

mustapippuria myllystä

1 rkl soijaa
öljyä paistamiseen

Poista
fileestä kalvot, leikkaa liha 1-2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.
Kuumenna öljy pannussa ja paista liha kypsäksi, mausta pikkuisella
hippusella suolaa. Ota lihanpalat sivuun.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kuumenna pannussa tai pienessä kattilassa. Lisää lihapalat joukkoon ja kuumenna.

Paista lihalle lisäkkeeksi reilusti paprika-, ja sipuliviipaleita, sekä valkosipulia.

Tarjoa lisäksi riisiä.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.