1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

(kuva päivitetty 5.11.2012)

Piparjuuri antaa kivan tujakan säväyksen mietoon porsaanlihaan. Kokeile ja ihastu!

Piparjuurella maustetut porsaankyljykset
4 annosta

4 porsaankyljystä
4-6 tl piparjuuritahnaa
1 dl vehnäjauhoja
2 munaa
1 dl korppujauhoja
1/2 tl suolaa
mustapippuria myllystä

voita paistamiseen

Haudutettua sipulia

3 rkl voita
4-6 isoa sipulia renkaina
1 tl sokeria
ripaus suolaa
2 dl vettä

Ota liha puoli tuntia ennen kypsennystä huoneenlämpöön.
Sivele molemmin puolin piparjuuritahnalla.
Kääntele vehnäjauhoissa ja tämän jälkeen kananmunassa.
Sekoita korppujauhojen joukkoon suolaa ja mustapippuria.
Kääntele kyljykset lopuksi korppujauhoseoksessa.

Paista kyljyksiin väri kuumassa pannussa voissa.
Laita kyljykset uunivuokaan.

Sulata voi pannulla ja anna ruskistua hieman.
Lisää sipulirenkaat, sokeri ja suola.
Kääntele ensin kovalla lämmöllä hetki ja tiputa sitten lämpöä.
Lisää vesi ja anna hautua hetken aikaa, jotta sipulit pehmenevät.
Kaada sipulit kyljysten päälle ja kypsennä 175 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia, tai kunnes kyljykset ovat mureita.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.