1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Tekeekö mieli herkullista liharuokaa, joka valmistuu nopeasti?
Kevyesti nuijittu murea porsaan ulkofilee saa nyt pintaansa hieman pestoa, eikä se muuta leivityksen lisäksi kaipaakaan.
Herkullista perunasoseen kanssa!

Pestonmakuinen porsaanleike
7-9 annosta

1 pkt HK Viljapossun miedosti suolattuja ulkofileeleikkeitä
3-5 rkl vihreää pestoa tai maun mukaan
2 dl korppujauhoja + pippuria myllystä


Paistamiseen: voita tai margariinia

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Sivele molemmin puolin vihreää pestoa ja kääntele pippurilla maustetuissa korppujauhoissa.

Paista kuumassa pannussa rasvassa molemmin puolin.

Tarjoa seuraksi haudutettua sipulia ja halutessasi pestolla maustettuja mozzarellahelmiä.

Pestomarinoidut mozzarellahelmet

n. 100 g mozzarellahelmiä
2 rkl vihreää pestoa

Sekoita mozzarellahelmien joukkoon vihreää pestoa, anna maustua mielellään hetki ennen tarjoilua.
Voi valmistaa jo edellisenä päivänä jääkaappiin.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.