1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (15 arvostelua, keskiarvo: 2,53 / 5)
Ladataan...

Mehevät kasslerpihvit ovat herkullisia. Valmista uunissa leivinpaperilla vuoratussa reunallisessa uunivuoassa. Voit kypsentää lihan myös foliosta ja leivinpaperista valmistetulla grillipellillä. Leikkaa silloin foliosta ja leivinpaperista saman kokoiset arkit ja laita ne päällekkäin siten, että alimpana on foliota. Käännä reunat, jolloin arkit pysyvät päällekkäin.

Mehevät kasslerpihvit
4 annosta

800 g porsaan kassleria pihveinä
½ tl suolaa
2 rkl rypsi- tai oliiviöljyä
1 punainen chilipaprika
1 punainen paprika
1 tomaatti
1 punasipuli
2 valkosipulinkynttä
ripaus jauhettua korianteria
oksa tuoretta rosmariinia riivittynä
¾ tl suolaa
mustapippuria myllystä

Lisäksi:
1 kesäkurpitsa viipaleina

Laita liha kulhoon. Ripottele joukkoon hieman suolaa ja kääntele pihvejä.
Mittaa tehosekoittimeen öljy, chilipaprika, paprika, tomaatti, punasipuli, valkosipulinkynnet, jauhettu korianteri, rosmariini riivittynä, suola ja mustapippuria myllystä. Jauha tasaiseksi. Lisää kastike kasslerpihvien joukkoon. Anna maustua jääkaapissa suojattuna muutama tunti tai yön yli.
Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä. Suojaa reunallinen uunivuoka leivinpaperiarkilla ja laita pohjalle kesäkurpitsaviipaleet. Kuumenna pannu ja paista kasslerpihvit molemmin puolin, kunnes saavat kauniin värin. Laita kasslerpihvit kastikkeineen uunivuokaan.
Kypsennä 175-asteessa 30-40 minuuttia.
Tarjoa seuraksi uuden sadon perunoita tai keitettyä riisiä.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi Yhteistyössä SAGA

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.