1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

 

Makeaa chiliporsasta ja paistettua riisiä

450 g porsaan filettä suikaleiksi leikattuna
2 rkl öljyä
1/2 dl (tai maun mukaan) makeaa chilikastiketta
suolaa
mustapippuria
1 viipaloitu sipuli
2 reilun kokoista porkkanaa suikaloituina
100- 200 g parsan kukintoja
100 g valutettuja bambunversoja
6 dl keitettyä riisiä (2 dl raakana)
1 vatkattu muna
persiljasilppua

Kuumenna
öljy wokissa, paista lihat, lisää chilikastike, suola ja pippurirouhe.,
kääntele hetki. Lisää kasvikset ja kypsennä muutama minuutti. Lisää
keitetty riisi ja jatka kääntelyä muutama minuutti, kunnes riisi on
kuumentunut. Kaada joukkoon vatkattu muna ja kääntele seosta kunnes
muna on hyytynyt. Ripottele pinnalle silputtua persiljaa.

Tarjoa lisäksi makeaa chilikastiketta.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.