1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (6 arvostelua, keskiarvo: 4,50 / 5)
Ladataan...

Arkistojen kätköistä  ihana vanhan ajan liharuoka.

Läskisoosi
4 annosta

1 iso sipuli
600 g porsaankylkiviipaleita
3 rkl vehnäjauhoja
vettä
suolaa
mustapippuria myllystä

Kuori ja hienonna sipuli.
Leikkaa porsaankylkiviipaleet noin 2 cm leveiksi suikaleiksi.
Ruskista liha hitaasti pannulla miedolla lämmöllä, kunnes ne ovat kullanruskeita.
Siirrä ruskistetut lihapalat pataan. Jätä lihoista irronnut rasva pannulle ja ruskista vehnäjauhot siinä koko ajan sekoittaen, kunnes ne ovat vaaleanruskeita.
Lisää sipuli ja kuullota kevyesti. Sekoita joukkoon vettä vähän kerrallaan, kunnes kastike on vaaleanruskea ja melko ohut.
Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria.
Tarkista maku.
Kaada kastike pataan lihojen päälle ja anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 40 minuuttia.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.