1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 3,00 / 5)
Ladataan...

Kermaista kiinankaalia ja pekonia

170 g pekonia
1 sipuli
750 g kiinankaalia tai savoijinkaalia
2 rkl öljyä
25 g seesaminsiemeniä
1,5 dl kanalientä
mustapippuria myllystä
2 dl ruokakermaa

Kuumenna
pannu. Paahda seesaminsiemeniä kuumassa pannussa koko ajan käännellen,
kunnes saavat väriä. Kaada paahdetut siemenet esim lautaselle.

Kuumenna pannu uudestaan, lisää sukaloidut pekonit ja paista rapeaksi. Lisää sipulisilppu ja paista vielä hetki.

Lisää
joukkoon pituussuunnassa 3-5 osaan leikattu kiinankaali ja paista
muutama minuutti. Lisää pannuun kanaliemi ja seesaminsiemet (jätä
hitunen siemeniä koristeluun). Mausta mustapippurirouheella ja hauduta
kannen alla muutama minuutti. Lisää vielä kerma ja kuumenna.

Siirrä ruoka tarjoiluastiaan ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.