1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Porsaanliha on edullista ja nopeasti kypsyvää lihaa.
Tämä kastike on saanut makunsa Erätuli eväslevitteestä, joka sisältää mm. hevosenlihaa.
Kyseisen levitteen voit toki korvata muullakin sulatejuustolla.
Myös ohjeen vanhanajan sinappi on tutustumisenarvoista, sillä se sisältää runsaasti sinapinsiemeniä ja antaa ainutlaatuisen täyteläisen maun.

Ohjeen kasvisherkku on Kyssäkaali, eli Kaalirapi.
Niitä myydään sekä vihreinä, että upean violettina.
Kyssäkaali on raikas tuorepala sellaisenaan, herkullinen raakaraasteena tai pannulla pehmoiseksi kypsennettynä.

Juustoista possukastiketta 4:lle

tilkka öljyä
1/2 kg possun kinkkua
5 salottisipulia silppuna
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
100 g ruskeita herkkusieniä viipaleina
150 g kyssäkaalia suikaleina
suolaa
mustapippuria myllystä
2 tl Maille Al’Ancienne vanhanajan sinappia
200 g creme fraichea
200 g Erätuli eväslevitettä

Leikkaa liha poikkisyin suikaleiksi.
Kuumenna tilkka öljyä pannussa ja paista lihasuikaleet siinä.
Lisää silputut salottisipulit ja valkosipulinkynnet, sekä herkkusieniviipaleet ja kyssäkaalisuikaleet, kääntele minuutti-pari.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Lisää joukkoon vanhanajan sinappi, creme fraiche ja eväslevite.
Kuumenna.

Tarjoa lisäksi riisiä tai perunoita.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.