1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 2,00 / 5)
Ladataan...

Sweet & Sour-tyyppisten ruokien ystäville mieto versio tulee tässä.

Itämainen possukastike (mieto)


tilkka öljyä
Itämainen possukastike
300-400 g luutonta possun kinkkua suikaleiksi leikattuna
n. 1tl McCormickin China-mausteseosta
1 porkkana suikaleina
1 pienehkö palsternakka suikaleina
3 salottisipulia silppuna
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
n. 2tl tuoretta inkivääriä hienonnettuna
1 rkl soijaa
5 dl vettä
1 rkl siirappia
2-3 tl omenaviinietikkaa
1 rkl maizenaa + n 1/2 dl vettä
(suolaa) 

Kuumenna
öljy wokissa, pikapaista kuumalla pannulla poikkisyin leikatut
possusuikaleet, mausta China-mausteseoksella, lisää joukkoon porkkana,
palsternakka, sipuli, valkosipuli ja inkivääri, kääntele hetki.

Lisää
joukkoon soija, vesi, siirappi ja viinietikka. Suurusta tilkkaan vettä
sekoitetuilla maizenajauhoill, anna kiehua muutama minuutti.

Tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa.

Ripottele joukkoon halutessasi tuoretta korianteria silputtuna.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.