1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (18 arvostelua, keskiarvo: 4,06 / 5)
Ladataan...

Arkistojen kätköistä löytyi resepti, joka ansaitsee tulla julkaistuksi.

Hapanimeläporsasta
4-6 annosta

1 rkl ruokaöljyä
n. 500 g porsaan kinkkua suikaleina
suolaa
pippurisekoitusta
2-3 cm pala tuoretta inkivääriä hienonnettuna
3-4 valkosipulin kynttä hienonnettuna
3 sipulia ohuina lohkoina
3 lehtiselleriä viipaleina
2 porkkanaa viipaleina
227/140 g viipaloituja bambunversoja
1 iso prk ananaspaloja liemineen
1 dl ketsuppia
1 rkl soijakastiketta
3 dl ananasmehua + 1 rkl perunajauhoja
tuoretta korianteria

Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä ja leikkaa poikkisyin suikaleiksi.
Kuumenna öljy wokkipannussa. Paista lihasuikaleet ja mausta suolalla ja pippurisekoituksella. Lisää hienonnettu inkivääri, valkosipulit, sipulit, lehtisellerit ja porkkanat, paista muutaman minuutin ajan koko ajan käännellen.
Lisää valutetut bambunversot, ananaspalat liemineen, sekä ketsuppi, soijakastike ja ananasmehu, jonka joukkoon on sekoitettu perunajauhot.
Kiehauta.
Tarkista maku.
Silppua joukkoon tuoretta korianteria.

Tarjoa lisäksi tuoksuvaa Jasmin-riisiä ja mungpavun ituja.

Vinkki! Voit valmistaa ruoan myös broilerin fileesuikaleista.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.