1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (7 arvostelua, keskiarvo: 4,57 / 5)
Ladataan...

Vähärasvaisesta porsaanlihasta valmistat murean ja herkullisen kastikkeen talviseen nautiskeluun. Tarjoa seuraksi keitettyjä perunoita tai perunasosetta.

Gulassikastike porsaasta
3-4 annosta

25 g voita tai margariinia
400 g HK Rypsiporsas® Lihasuikale, maustamaton
1 iso sipuli silputtuna
½ tl suolaa
2 tl paprikajauhetta
ripaus chilijauhetta
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 punainen paprika kuutioina
70 g tomaattipyreetä
5 dl vettä
1 dl hillosipuleita
1 dl vettä + ½ dl vehnäjauhoja

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Ruskista voi paistokasarissa.
Lisää joukkoon lihasuikaleet ja paista kauttaaltaan.
Mausta suolalla, paprikajauheella ja chilijauheella.
Lisää joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet, paprikakuutiot, tomaattipyree, vesi ja hillosipulit.
Anna kiehua hiljalleen noin 40 minuuttia.
Lisää tarvittaessa joukkoon hieman vettä.
Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää seos höyryävään liemeen sekoittaen.
Anna jauhojen kypsyä 5-10 minuuttia miedolla lämmöllä kiehuen.
Tarkista maku.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.