
- Annoksia: 1
- Valmistusaika: 40 minuuttia
- Aktiivinen valmistusaika: 10 minuuttia
- Annos: yhdelle
Vuohenjuusto-tomaattipizza
Ainekset
- Myllyn Paras Pyöreä pizzataikina - 320 g
- punainen pestokastike - 2-3 rkl
- mozzarellajuustoraaste - 2-3 dl
- vuohenjuusto - 100 g
- vihreä oliivi - 10
- kirsikkatomaatti - 10
- miniluumutomaatti - (vaihtoehto)
- valkosipulinkynsi - 2
Myllyn Paras on tuonut kaupan pakastealtaaseen ihastuttavan pizzataikinan, jolla taiot maistuvan lounaan, välipalan tai viikonloppuherkun omilla suosikkitäytteilläsi.
Valmiiksi kaulittu pyöreä taikina on sellaisenaan käyttövalmis. Ota se sulamaan noin puoli tuntia ennen käyttöä huoneenlämpöön.
Vuohenjuusto-tomaattipizza
1 pizza
320 g Myllyn Paras Pyöreä pizzataikina
2-3 rkl punaista pestokastiketta
2-3 dl mozzarellajuustoraastetta
100 g vuohenjuustoa
10 vihreää oliivia
10 kirsikka- tai miniluumutomaattia
2 valkosipulinkynttä

Ota pizzataikina huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista.
Levitä pinnalle pestokastike. Ripottele pinnalle mozzarellajuustoraaste.
Viipaloi pinnalle vuohenjuusto ja oliivit. Puolita kirsikka- tai miniluumutomaatit.
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja lisää pizzan päälle.
Kypsennä 225-asteessa uunin keskiritilätasolla noin 10 minuuttia.
Reseptin laatinut:

Reseptin laatinut:
