1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Kevään ensimmäinen juhla lähestyy. Pääsiäisenä alkaa juhlasesonki, joka jatkuu aina kesään asti. Nämä pienet suolaiset suupalat sopivat kaikkiin kevään ja kesän juhlahetkiin, kuten myös alkupalaksi.

Vuohenjuusto-parsasuupalat
12 kpl

6 viipaletta vaaleaa paahtoleipää
½ l vettä
ripaus suolaa
12 kpl miniparsaa

200 g Petits Chèvres Doux Président -vuohenjuustoviipaleita
1 dl hienonnettua lehtipersiljaa
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
voita tai öljyä paistamiseen

Lisäksi:
tuoretta rucolaa

Ota paahtoleipäviipaleista pienellä muotilla tai juomalasilla hieman suurempia ympyröitä kuin mitä vuohenjuustoviipaleet ovat.

Kiehauta suolalla maustettu vesi ja lisää hetkeksi kattilaan pikkuparsat. Keitä muutama minuutti ja valuta.
Kääntele vuohenjuustoviipaleet hienonnetussa lehtipersilja-valkosipuliseoksessa ja paista kuumalla pannulla voissa tai öljyssä molemmin puolin.
Paista myös leipäviipaleet.

Kokoa annokset siten, että leipäviipaleen päälle tulee paistettu vuohenjuusto, sekä pinnalle pikkuparsaa. Laita suupalat rucolalla vuoratulle tarjoilulautaselle.

Reseptin laatinut:

Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.