1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (7 arvostelua, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Pikkusuolaiset maistuvat juhlahetkissä ympäri vuoden.
Tyylikkäät bruschettat sopivat niin päivä- kuin iltatilaisuuksiinkin.
Ne valmistuvat suurellekin joukolle helposti uunissa.
Valmista silloin täyte valmiiksi ja laita leipäviipaleet leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Pirskota pinnalle valkosipulilla maustettua öljyä ja paista 200-asteisessa uunissa, kunnes pinta on rapea ja saanut hieman väriä lusikoi päälle täytettä.

Laita koristeeksi viipale vuohenjuustoa ja basilikaa.
Pienet määrät kypsyvät helposti paistinpannulla

Vuohenjuusto-bruschetta
10-12 annospalaa

1 patonki
½ dl oliivi- tai avokadoöljyä
1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna

Täyte:
12 miniluumutomaattia tai kirsikkatomaattia
½-1 pieni punasipuli
½ limen mehu
6 mansikkaa
muutama varsi tuoretta basilikaa
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa

Lisäksi:
200 g Président Petits Chèvres Doux -vuohenjuustoa viipaleina
6-12 mansikkaa
tuoretta basilikaa
paksua balsamico-kastiketta

Leikkaa patonki vinoviipaleiksi.
Sekoita oliivi- tai avokadoöljyn joukkoon hienonnettua valkosipulia.
Pirskota öljyä patonkiviipaleille.

Valmista täyte.
Leikkaa miniluumu- tai kirsikkatomaatit pieniksi kuutioiksi.
Hienonna joukkoon punasipuli.
Purista joukkoon limen mehu. Paloittele mansikat ja kääntele joukkoon hienonnetun basilikan kanssa.
Rouhi mausteeksi mustapippuria ja ripaus suolaa.

Paahda leipäviipaleet rapeiksi kuumalla pannulla öljyssä molemmin puolin tai leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 200-asteisessa uunissa.
Lusikoi pinnalle tomaattitäyte.
Koristele vuohenjuustoviipaleille, mansikoilla ja tuoreella basilikalla.
Tarjoa seuraksi paksua balsamicokastiketta.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi
Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä President

 

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.