1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Valkosipulimaustevoi

Aamupalaksi paistoin esipaistettuja sämpylöitä, joiden seuraksi tein valkosipulisen maustevoin. Tätä teimme aikoinaan ravintolakokki-linjalla koulussa koulun ravintolan leipäpöytään.

Itsekin ostan välillä kaupasta valmiina, vaikkei kyllä kannattaisi. Itse tehty on paljon parempaa, huomattavasti halvempaa ja sen valmistaminen kestää muutaman minuutin, jos sitäkään.

Sekoita sähkövatkaimella paino-osissa saman verran maitorahkaa + margariinia/voita, lisää haluamaasi yrttiä silppuna ja valkosipulia murskana. Itse tein tällä erää satsin, johon laitoin 50g maitorahkaa, 50g margariinia, yhden valkosipulinkynnen ja muutaman persiljatupsun silppuna. Erittäin hyvä levite juhliin noutopöytään.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.