1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Juustot ovat erityisesti syksyn ja talven herkkuja. Kokeile rohkeasti kotimaisen Herkkujuustolan juustoja ja valitse niille erilaisia makupareja. Millaisista yhdistelmistä sinä pidät? Halloween antaa mahdollisuuden yllätyksiin ruoissakin. Pehmeä tuhkapintainen valkohomejuusto sopii tarjottavaksi mainiosti lakritsikastikkeen kanssa. TuhkaHeidistä voit leikata suloisia kolmioita maistelupaloiksi ja koristella ne elintarvikesilmillä. Paloittele seuraksi muutamaa erilaista hedelmää ja tarjoa seuraksi suolakeksejä.

Valkohomejuustoa ja lakritsikastiketta
4-6 maisteluannosta

150-200 g Herkkujuustola TuhkaHeidi, pehmeää tuhkapintaintaista valkohomejuustoa
1-2 dl lakritsikastiketta
elintarvikesilmiä

Lisäksi:
200 g tummia viinirypäleitä
2 keltaista kiivi-hedelmää
(tyrnimarjoja)
2-3 tuoretta viikunaa
muutamaa erilaista suolakeksiä

Ota juusto huoneenlämpöön noin tunti ennen tarjoilua. Voit paloitella TuhkaHeidi juuston valmiiksi kolmioiksi ja valuttaa reunalle lakritsikastiketta. Voit laittaa sen tarjolle myös kokonaisena. Valuta silloin tarjoilulautaselle lakritsikastiketta ja nosta päälle TuhkaHeidi. Halloween tarjoiluissa voit koristella juustopalat elintarvikesilmillä.
Huuhtele viinirypäleet, leikkaa kiivit lohkoiksi ja nosta tarjolle mahdollisuuksien mukaan myös tyrnimarjoja. Laita tarjolle myös muutamaa erilaista suolakeksiä.
Tarjoa!

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Herkkujuustola

Uusimpia Herkkujuustolan reseptejä:Tästä löydät kaikki HERKKUJUUSTOLA reseptit

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.