1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskiarvo: 3,50 / 5)
Ladataan...

Ihanat, Välimeren maut maistuvat vuodenajasta riippumatta.
Tämä suolainen rinkeli maistuu ruokaisuutensa vuoksi vaikkapa lounaana tai illanistujaisissa.


Välimeren fetarinkeli
1 annos

1 Keski Vesirinkeli
n. 2 tl vihreää pestokastiketta
n. 3 rkl fetajuustoa tai salaattijuustoa kuutioina
3 miniluumutomaattia
punasipulia renkaina
tuoretta basilikaa
ripaus mustapippuria myllystä

Leikkaa vesirinkeli puoliksi ja voitele leikkauspinnat vihreällä pestokastikkeella.
Käytä 250 asteisessa uunissa muutaman minuutin ajan.
Nosta pinnalle fetajuustoa, puolitettuja miniluumutomaatteja ja punasipulirenkaita.
Koristele tuoreella basilikalla.
Rouhi pinnalle aavistus mustapippuria myllystä.

Reseptin laatinut:
Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.