1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Herkkujuustolan kotimainen Väinö on pehmeä camembert-juusto, joka sopii kesän juhliin ja muihin herkkuhetkiin. Sujauta juusto lämpimään grilliin pienessä vuoassa tai käytä pikaisesti uunissa, kunnes juusto pehmenee sopivasti. Leikkaa pienemmiksi paloiksi halutessasi juuri ennen tarjoilua.

Väinö camembert-juustoa ja marinoituja mansikoita
1-2 annosta

1 pala Herkkujuustolan Väinö camembert-juustoa
5-10 mansikkaa
2 rkl hienonnettua minttua
2 rkl agavesiirappia
½ limen mehu
muutama marenki

Väinö camembert-juustoa ja marinoituja mansikoita

Laita Väinö camembert-juusto pieneen uunin tai grillin kestävään astiaan. Laita kuumaan uuniin tai grilliin, kunnes juusto alkaa sulaa.
Paloittele sillä välin mansikat puolikkaiksi tai kuutioiksi. Hienonna joukkoon minttu ja lisää joukkoon agavesiirappia ja limen mehua. Tarjoa marinoidut mansikat pehmeän juuston kanssa. Murenna pinnalle marenkia ja nauti heti!

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Herkkujuustola

Uusimpia Herkkujuustolan reseptejä:



Tästä löydät kaikki HERKKUJUUSTOLA reseptit

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.