1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 3,00 / 5)
Ladataan...

Pikanälkään kehittelin ohjeen, jolla ruoka oli pöydässä viidessätoista minuutissa. Lapset tykkäävät tortilloista ja tämäpä vasta olikin herkkua!

Uunitortillat

6 kpl Santa Marian chili-jalapeno tortilloja

tilkka öljyä
400 g broilerin filesuikaleita
1 pss tacomaustetta
3 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 sipuli silppuna
1 prk tacokastiketta
200 g juustoraastetta
1/2 prk juustodippiä

Kuumenna tilkka öljyä pannussa, paista broilerinsuikaleet. Mausta tacomausteella, lisää joukkoon valkosipuli ja sipuli, kääntele hetki.
Lisää joukkoon tacokastike, kuumenna.

Lado uunivuokaan kerroksittain tortilloja, kastiketta ja juustoraastetta siten, että päällimmäisenä on kerros kastiketta ja juustoraastetta. Levitä pinnalle valmista juustodippiä. Kuumenna uunissa kymmenisen minuuttia, kunnes pinta saa kauniin värin.

Tarjoa lisäksi guacamolea ja raikasta salaattia.