1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (6 arvostelua, keskiarvo: 4,33 / 5)
Ladataan...

Kesällä pikkusuolaiset ruoat maistuvat parhaiten. Valmista uuniperunat ja herkuttele ruoka kätevästi vaikka pihaterassilla.

Uuniperuna kinkkutäytteellä
4 annosta

4 Rosamunda-perunaa

Täyte:
200 g ranskankermaa
170 g kinkkusuikaleita
n. 1 dl rucolaa silputtuna
1 rkl sinappia
1 omena tai päärynä pieninä kuutioina

Pese Rosamunda-perunat hyvin ja töki niihin haarukalla reikiä.
Kääri perunat folioon ja kypsennä 200 asteisessa uunissa noin tunti, tai kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Sekoita ranskankerma, paahdetut kinkkusuikaleet, rucolasilppu, sinappi ja omena- tai päärynäkuutiot keskenään tasaiseksi tahnaksi. Voit halutessasi maustaa tahnaa pippurilla tai muilla mausteilla.

Avaa foliokääre. Tarjoa kuuman perunan kanssa raikasta kinkkutahnaa.

 

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.