1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Näppärät tortillataskut sopivat evääksi, iltapalaksi ja illanistujaistarjoiluun.
Täytteissä voit käyttää aineksia oman maun mukaan.

Tortillataskut
6 annosta

200 g broilerinfileetä
1-2 valkosipulinkynttä
2 rkl rypsiöljyä tai oliiviöljyä
1-2 rkl tacomaustetta
150 g salsakastiketta

Guacamole:
2 avokadoa
½ pieni sipuli
1 valkosipulinkynsi
½ chili
1 tomaatti
½ limen mehu
ripaus suolaa
muutama varsi korianteria

Lisäksi:
200 g juustodippiä
200 g ranskankermaa
6 pehmeää tortillaa

Leikkaa broilerinfileet suikaleiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna rypsi- tai oliiviöljy. Paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan ja mausta tacomausteella. Lisää joukkoon salsakastike ja kuumenna.
Valmista guacamole. Halkaise avokadot ja koverra hedelmäliha lautaselle. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Hienonna chili. Leikkaa tomaatti pieniksi kuutioiksi ja sekoita ainekset keskenään. Purista joukkoon limen mehu ja mausta suolalla ja hienonnetulla korianterilla. Tarkista maku.
Ota esille juustodippi ja ranskankerma. Levitä yksitellen tortillat työlaudalle ja leikkaa tortillan reunasta keskelle viilto puoliväliin asti. Jaa broileritäyte, guacamole, juustodippi ja ranskankerma kukin yhdelle neljännekselle tortillan päälle ja käännä tortilla viuhkamaiseksi taskuksi siten, että jokaisen taskun väliin jää yksi erillinen täyte. Laita pieneen paperipussiin ja tarjoa.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Hellapoliisi yhteistyössä Makuja.fi
Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.