1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (11 arvostelua, keskiarvo: 3,82 / 5)
Ladataan...

Meillä pidetään tortilloista.
Jotta niitä ei aina tulisi tarjoiltua samalla tavalla, kokeilin tällä kertaa millaisen "pizzan" niistä taikoisi.
Käytin paistoalustana jo aiemmin esittelemääni Hukka-kiven pizzakiveä, joka on osoittautunut jo muutamalla käyttökerrallaan aivan loistavaksi.
Teimme muutama ilta sitten kebabpizzaakin, josta laitoin kuvan ja raaka-aineet tuon edellisen pizzareseptin yhteyteen.

Pizzakivi laitetaan kylmään uuniin ja sitten uuni päälle 250 asteeseen.
Kun kivi on läpikotaisin kuuma, se tekee pizzapohjasta rapean, toisin kuin normaalisti pellillä paistettuna, jossa lämpö tulee uunista tasaisesti, eikä pohjasta.

Tortilla-pizzat 6 kpl

1 pkt (6 kpl) Santa Marian Herbs & Garlic tortilloja
tilkka öljyä
400 g broilerin paisti- tai filesuikaleita
1 pss (tai vähemmän) Santa Marian Taco Spice Mix -mausteseosta
2-4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 pullo Santa Marian Pineapple salsakastiketta
1 prk juustodippiä
säilykemangoa viipaleina
3 tomaattia viipaleina
150 g juustoraastetta

Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja paista broilerisuikaleet kypsiksi, mausta taco-mausteella ja valkosipulilla.

Levitä tortillojen pinnalle salsakastiketta, ripottele pinnalle paistetut broilerisuikaleet.
Nostele sinne tänne lusikalla juustodippikastiketta, laita pinnalle mango- ja tomaattiviipaleet, ripottele lopuksi pinnalle juustoraaste.

Käytä uunissa sen verran, että juusto sulaa kauniisti pinnalle.

Tarjoa lisäksi raikasta salaattia. Tuore korianteri sopii myös loistavasti!