1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Tonnikalatäytteinen pannari

6 dl maitoa
3 munaa
3 dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
n 0,5 dl sulatettua margariinia/öljyä
(juustoraastetta)

Sekoita
ainekset keskenään ja paista leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä
200 asteessa.( Ripottele pannarin pinnalle hieman juustoraastetta, kun
pinta on hieman jo hyytynyt.)

Täyte:

2 prk tonnikalapaloja
1/2 – 1 punainen paprika suikaleina tai paloina
200 g creme fraichea
tilliä silppuna
(persiljaa silppuna)
sitruunapippuria

Sekoita
täytteen ainekset keskenään. Leikkaa valmis pannari keskeltä kahteen
osaan, levitä täyte toiselle puoliskolle ja nosta toinen puolikas
pannaria päälle. Tarjoa salaatin kanssa lounaaksi, välipalaksi tai
iltapalaksi.