1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskimäärä: 4.33/5.00)
Ladataan...

Nämä pikkupiirakat on tehty Tupperwaren silikonisiin sydän-muffinivuokiin, vastaavia myy ainakin Bake and party.

Tonnikalasydämet 12 kpl

Pohjataikina:
100 g margariinia
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
0,5 dl maitoa tai vettä

Sekoita ryynimäiseksi seokseksi kylmä rasva ja kuivat aineet, lisää nopeasti sekoittaen kylmä maito tai vesi.

Painele taikina muffinivuokien pohjalle ja reunoille.

Käytin näihin täytteeksi eräältä nettitutulta tuliaisiksi saamaani lasipurkissa ollutta tonnikalaa tomaattikastikkeessa, lopputuloksena oli todella meheviä pikkupiirakoita.

Täyte:
300 g tonnikalaa tomaattikastikkeessa kastikkeineen
1 prk valutettua tonnikalaa
paprikaa suikaleina

Pinnalle:

2 dl kermaa
1 dl maitoa
3 munaa
150-200 g juustoraastetta

Nosta taikinan päälle tonnikalaa ja paprikasuikale, kaada päälle kerma-juustoraasteseos.
Paista 200 asteisessa uunissa puolisen tuntia.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.