1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (8 arvostelua, keskiarvo: 3,88 / 5)
Ladataan...

Tänään vietimme 12 vuotta täyttäneen tyttäreni syntymäpäiviä pienimuotoisesti.
Kahvipöydän tarjoiluja oli maistelemassa 20 henkeä.

Yhtenä suolaisena pikkupalana tarjosin tonnikalatäytteisiä rieskarullia.
Rullattavat rieskat olisivat tähän tarkoitukseen parempia, mutta niitä ei ole kaikkien kauppojen valikoimissa.

Tonnikala-rieskarullat n. 30 kpl

5 kpl Vaasan & Vaasan perunarieskaa

Täyte:
200 g Creme Bonjour Aurinkokuivattu Tomaatti -tuorejuustoa
1 maustekurkku pieneksi silputtuna
muutama tillinvarsi silputtuna
2 prk tonnikalaa valutettuna


Levitä rieskat työlaudalle.
Sekoita täytteen ainekset sekaisin, levitä tasaisesti rieskoille.
Kääri täytetyt rieskat tiukalle rullalle ja leikkaa tasakokoisiksi paloiksi.
Laita paloihin cocktailtikut, jotta sauma pysyy kiinni. Aseta palat siten, että saumakohta jää alaspäin piiloon.
Voit työntää cocktailtikkuun vielä esimerkiksi kirsikkatomaatin, hillosipulin, viinirypäleen tai oliivin koristeeksi.