1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (87 arvostelua, keskiarvo: 3,92 / 5)
Ladataan...

Rieskarullat ovat suosittua pikkupurtavaa kaikenlaisissa juhlissa.
Pienellä vaivalla ja vähällä rahalla saat meheviä rullia, joista voit leikata suupalan kokoisia annospaloja.

Tonnikala-rieskarullat
30-45 annospalaa

6-7 rullarieskaa
2 prk tonnikalaa paloina tai hiutaleina, valutettuna
200 g creme fraichea
200 g levittyvää sulatejuustoa
1/2 punainen paprika pieneksi paloiteltuna
kevätsipulia tai ruohosipulia maun mukaan
tuoretta korianteria maun mukaan
(salaatin lehtiä)

Levitä rieskat työlaudalle.
Sekoita täytteen ainekset tasaiseksi tahnaksi ja levitä rieskoille.
Jos haluat käyttää salaatin lehtiä, asettele ne täytteen päälle ennen käärimistä.
Kääri rieskat tiiviiksi rulliksi ja säilytä jääkaapissa kelmun tai alumiinifolion sisällä.
Leikkaa annospaloiksi mahdollisimman lähellä tarjoiluhetkeä.
Voit tökätä suupalaan cocktailtikun ja koristella annokset vaikkapa kirsikkatomaateilla.