1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Täytetyt rinkelit toimivat mainioina illanistujaisherkkuina. Upean mausteista harissatahnaa löydät hyvin varustelluista marketeista
pienestä lasipurkista.

Täytetyt nyhtökaurarinkelit
4 annosta

4 vesirinkeliä
kourallinen babypinaattia
100 g nyhtökauraa
1-2 rkl harissatahnaa

Lisäksi:
1 dl hienonnettua korianteria
2 tomaattia
1 punasipuli
yhden limen mehu
mustapippuria myllystä

Lisäksi:
50-100 g maustamatonta jogurttia,
smetanaa tai ranskankermaa

Halkaise rinkelit kahteen osaan ja paahda pannulla, uunissa tai leivänpaahtimessa.

Laita babypinaattia rinkeleille. Sekoita harissatahna nyhtökauran joukkoon ja levitä nyhtökaura alimmille rinkelinpuolikkaille.

Sekoita hienonnettu korianteri, pieneksi kuutioidut tomaatit ja hienonnettu punasipuli keskenään.
Purista joukkoon limen mehu ja rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Sekoita.
Jaa seos rinkeleille ja tarjoa seuraksi maustamatonta jogurttia, smetanaa tai ranskankermaa.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Reseptin tarjoaa Keski

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.