1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskiarvo: 2,50 / 5)
Ladataan...

Täytetyt munanpuolikkaat sopivat alkupalapöytään.
Koristelussa voit hyödyntää mm. tuoreita yrttejä, katkarapuja ja mätiä.

Täytetyt munanpuolikkaat

20 kpl

10 munaa
vettä

Täyte:
munien keltuaiset
n. 1- 1 1/2 dl remouladekastiketta tai tartarkastiketta
20 kpl jättiravunpyrstöjä
tilliä, timjamia tai muita yrttejä
(mausteita tarvittaessa)

Keitä munat kypsiksi ja anna jäähtyä.
Puolita munat ja poista keltuaiset.
Sekoita keltuaisista ja remouladekastikkeesta tasainen seos ja täytä munien kolot täytteellä.
Nosta pinnalle jättikatkaravunpyrstö ja koristele yrteillä.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.