1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskiarvo: 4,50 / 5)
Ladataan...

Suolaiset ritarit ovat oivaa illanistujais- tai iltapalatarjottavaa. Käytä hieman kuivahtaneet leipäviipaleet tähän herkulliseen pikkusuolaiseen.

Suolaiset ritarit
4 annosta

1 dl maustettua ruokakermaa (esim. pippuri tai juusto)
1 muna
4 leipäviipaletta
voita paistamiseen

12 miniluumutomaattia
100 g herkkusieniä
2 valkosipulinkynttä
(1 rkl öljyä)
200 g valkosipulituorejuustoa
½–1 dl persiljasilppua
4 viipaletta parmankinkkua

Koristeluun
persiljaa

Kaada kerma lautaselle. Riko joukkoon muna ja sekoita rakenne rikki.
Kastele leipäviipaleet molemmin puolin seoksessa ja nosta lautaselle.
Kuumenna voi pannulla. Paista leipäviipaleet kauniin värisiksi molemmin puolin.
Halkaise miniluumutomaatit ja lohko tai halkaise herkkusienet.
Hienonna kuoritut valkosipulinkynnet. Lisää ne kuumalle pannulle ja lisää tarvittaessa joukkoon hieman öljyä. Kääntele hetki. Lisää valkosipulituorejuusto ja kuumenna.
Sekoita joukkoon persiljasilppu.
Jaa seos leipäviipaleiden päälle ja käännä Parmankinkut kääröiksi päälle.

Tarjoa heti.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä Makuja.fi

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.