1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (11 arvostelua, keskiarvo: 3,45 / 5)
Ladataan...

Suolainen pappilan hätävara on ihastuttava iltapalaherkku! Pepperonin voit korvata myös muilla suolaisilla täytteillä. Millainen on oma suosikkisi?

Suolainen pappilan hätävara
3-6 annosta

6 viipaletta Maalahden Limppua
18-24 viipaletta pepperonia
100 g fetajuustoa
muutama oliivi
2 rkl oliiviöljyä
1 hienonnettu valkosipulinkynsi
2 dl juustoraastetta
1 dl kuohukermaa

Laita Maalahden Limppu -leipäviipaleet työlaudalle ja laita päälle pepperonia, fetajuustoa ja oliiveja.
Laita leivät limittäin reunalliseen uunivuokaan.
Pirskota päälle oliiviöljyä ja hienonnettua valkosipulia.
Ripottele pinnalle juustoraastetta ja kuohukermaa.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja leivät ovat saaneet kauniin värin.

Tarjoa heti!

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Maalahden Limppu

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.