1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...


Tein iltapalaksi savulohileipiä. Laitoin paahdetulle leipäviipaleelle savulohta, purjosipulia ja vähän majoneesia.

Salaattiin käytin jäävuorisalaattia, kurkkkua, paprikaa, punasipulia, melonipalloja ja mozzarellapalloja.

Savulohileivät ja salaattia

Majoneesi:

(Valmista kastiketta n. 1,5 dl)

1 munankeltuainen
1 tl sinappia
2 tl viinietikkaa
0,5 tl suolaa
(ripaus valkopippuria)
1-2 tl paprikajauhetta
1,5 dl öljyä

Sekoita
kulhossa keltuainen, sinappi, viinietikka, suola, valkopippuri
japaprikajauhe vispilällä sekaisin. Lisää öljy ohuena nauhana koko ajan
sekoittaen. Tarkista maku.

Majoneesia voi keventää sekoittamalla valmiin majoneesin joukkoon kermaviiliä tai vaahdotettua kermaa.

Jos majoneesi juoksettuu, tee näin;

Riko
puhtaan, kuivan kulhon pohjalle munankeltuainen, lisää keltuaisen
joukkoon juoksettunutta majoneesia koko ajan hyvin vatkaten.