1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (61 arvostelua, keskiarvo: 3,57 / 5)
Ladataan...

Kesähelteillä maistuu pikkusuolaiset. Savulohella täytetyt wrapit maistuvat niin lounaaksi, illanistujaisissa kuin kesäjuhlissa. Kesäjuhliin wrapit kannattaa paloitella suupaloiksi ja tarjoilla salaattivadille aseteltuna.

Savulohi-wrapit
6 kokonaista tai 24 suupalaa

300-400 g lämminsavustettua lohta
2 dl majoneesia
200 g yrttituorejuustoa tai muuta tuorejuustoa
1 dl hienonnettua tilliä
1 iso punainen paprika pieninä kuutioina
limepippuria myllystä
1 pss (80 g) VihreäKeiju Sulo annossalaattia
6 kpl isoja wrappeja

Hienonna kala kulhoon. Tarkista ettei joukossa ole ruotoja.
Lisää joukkoon majoneesi, yrttituorejuusto, hienonnettu tilli ja pieneksi kuutioitu paprika.
Mausta limepippurilla. Sekoita tasaiseksi ja tarkista maku.
Levitä wrapit isolle tarjottimelle ja jaa lohiseos wrappien päälle.
Levitä tasaiseksi kerrokseksi reunoja myöten.
Ripottele pinnalle Sulo annossalaattia.
Kääri tiukoiksi rulliksi ja tarjoa sellaisenaan tai annospaloiksi leikattuna.
Säilytä jääkaapissa kelmun tai folion alla tarjoiluhetkeen asti.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi
Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.