1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Ruokaisa täytetty leipä sopii nautittavaksi milloin vain. Vaikka pihatöiden lomassa, laiturilla makoillen tai terassilla istuskellen. Maalahden Limppu on mehevä ja täyteläisen makuinen leipä, jonka kanssa maistuu monenlaiset kalat. Tämä herkku valmistuu silmänräpäyksessä.

Savulohi-rapuleivät
4 annosta

4 viipaletta Maalahden Limppua
½ dl smetanaa
½ dl jalapeno-, kurkku- tai sitruunamajoneesia
200 g lämminsavustettua lohta
50 g ravunpyrstöjä tai maun mukaan
tilliä
sitruunaviipaleita tai lohkoja

Laita Maalahden Limppu -leipäviipaleet tarjoiluvadille tai työlaudalle.
Sekoita smetana ja jalapeno- tai kurkkumajoneesi keskenään ja lusikoi seosta leipäviipaleille. Paloittele lämminsavustettu lohifilee reiluiksi paloiksi ja laita päälle. Ripottele joukkoon ravunpyrstöjä ja koristele tillillä ja sitruunaviipaleilla tai sitruunalohkoilla.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Yhteistyössä Maalahden Limppu

Uusimpia Maalahden Limppu reseptejä:



Tästä löydät kaikki MAALAHDEN LIMPPU reseptit

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.