1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Kalat ja katkaravut maistuvat erityisen ihanilta loppuvuoden
illanistujaisissa.
Valmista ruokaisat täytetyt leivät ja tarjoa sellaisenaan tai herkullisen
salaatin seurana.

oivallus

Savulohi-katkarapu Oivallus
2 annosta

2 Pågen Oivallus Subs -leipää

Tahna:
3/4 dl tillimajoneesia tai sitruunamajoneesia
1/2 dl tilliä silputtuna
1 dl katkarapuja
sitruunapippuria

n. 100 g savustettua lohta paloina
2-4 salaatinlehteä
1 keitetty kananmuna viipaleina
tilliä koristeeksi
(sitruunalohko)

Laita Oivallus Subs leivät työlaudalle.
Sekoita tilli- tai sitruunamajoneesin joukkoon silputtua tilliä,
sulatettuja katkarapuja
ja mausta seos sitruunapippurilla.

Laita alemmille leipäviipaleille salaatinlehdet ja katkaraputahnaa. Nosta
päälle savulohipaloja, kananmunaviipaleet
ja tilliä.
Nosta päälle kansi.

Nauti!

Reseptin laatinut:
Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Pågen

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.