1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvioita)

Kesänmakuinen lounas-, välipala tai iltapalaburgeri valmistetaan Vaasan Saaristolaispaloista.
Mikä sen parempi seuralainen kuin kalatiskiltä pyydystetyt frittimuikut, tai itse pannulla paistetut rapsakat neulamuikut.

Saaristolaisburgeri
4 annosta

4 kpl Vaasan Saaristolais leipäpalaa
4 rapeaa salaatinlehteä
1 sipuli renkaina
2-4 rkl sitruuna-, tai tillimajoneesia
100 g frittimuikkuja
4 tillitupsua
4 sitruuna-, tai limelohkoa

Tarjoa burgerit joko kylmänä tai vaikka grillissä kevyesti lämmitettyinä.
Täytä saaristolaispalat rapealla salaatilla, sipulirenkailla, sitruuna-, tai tillimajoneesilla ja nosta päälle keko rapeita frittimuikkuja.
Koristele tillitupsuilla ja tarjoa seuraksi sitruuna-, tai limelohkot, jolla ruokailija voi maustaa kalapalat, tai puhdistaa ruokailun jälkeen kätensä.