1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (10 arvostelua, keskiarvo: 4,20 / 5)
Ladataan...

Pienet suupalat maistuvat juhlassa kuin juhlassa ja kruunaavat toki myös koti-illan arkena.
Nämä pikkuiset napostelupalat toimivat myös loppuvuoden illanistujaisissa tai vaikka joulun alkupalapöydässä.

Rukiiset vuohenjuustosuupalat
24 kpl

n. 80 g ruisnappeja
200 g Président Petits Chèvres Doux vuohenjuustoviipaleita
vuonankaalia

Pinnalle:
3-4 rkl hunajaa
½ dl tyrnimarjoja

Rukiiset vuohenjuustopalat
Laita vuonankaalia tarjoiluvadille ja lado ruisnapit tarjoiluvadille vieretysten.
Ota esille Président Petits Chèvres Doux vuohenjuustoviipaleet ja leikkaa ne varoen puolet ohuemmiksi.
Laita viipaleet ruisnappien pinnalle ja valuta jokaisen päälle aavistus hunajaa.
Ripottele pinnalle tyrnimarjoja.
Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä President

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.