1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Loppuvuoden juhlat ovat käsillä. Pikkujoulukausi on jo alkanut, mutta joulu ja uuden vuoden juhlakin on juhlimatta.
Nämä rukiiset kalkkunasuupalat maistuvat pikkusuolaisena monenlaisissa juhlissa.
Voit käyttää täytettä myös kolmioleipien ja crustadien täytteenä.

Kariniemen Kalkkunan savustettu filee on erittäin herkullinen ja murea fileepala, josta riittää syötävää useammallekin ruokailijalle.
Voit käyttää fileetä myös esimerkiksi salaatteihin, tai viipaleiksi leikattuna sellaisenaan.

Rukiiset kalkkunasuupalat
n. 50 kpl

n. 250 g ruisnappeja
n. 200 g Kariniemen Kalkkunan savustettua fileetä
200 g levittyvää sulatejuustoa
1 ruukku minttua silppuna
n. 1 dl rucolaa silppuna
wasabia varovasti annostellen
2 isoa tomaattia pieneksi kuutioituna
1 rkl seesaminsiemeniä

Lisäksi: rucolaa ja tuoretta minttua

Levitä ruisnapit tarjoiluvadille.
Kuutioi Kariniemen Kalkkunan savustettu filee pieniksi kuutioiksi.
Vatkaa joukkoon sulatejuusto, silputtu minttu ja rucola.
Mausta varovasti annostellen wasabilla ja seesaminsiemenillä.
Kuutioi lopuksi joukkoon vielä tomaatit, sekoita tasaiseksi ja tarkista maku.

Jaa täyte ruisnappien päälle ja koristele mintunlehdillä ja rucolalla.

Reseptin laatinut:
Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Kariniemi

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.