1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 4,25 / 5)
Ladataan...

Ruishampurilainen on kelpo eväs työpaikalle tai vaikkapa koululaisen välipalaksi.
Helppotekoinen hampurilainen luonnistuu myös lapselta.
Rypsiporsaan pekonipihvi on mukavalla tavalla erilainen pihvi. Etikkatilkalla maustettu porkkana-kurkkuraaste on ihanan rapsakka lisäke hampurilaisen väliin.

Ruis-pekoniburgeri

4 annosta

4 pyöreää ruisleipää (8 viipaletta)
1 pkt (300 g) HK Rypsiporsaan pekonipihvejä
(öljyä paistamiseen)
1 porkkana
1 avomaankurkku
1 tl sokeria
2 tl etikkaa
½ dl tillisilppua
2-4 rkl valkosipulimajoneesia
4 sulatejuustoviipaletta
1 sipuli renkaina
tilliä koristeeksi

Aloita valmistamalla lisäke.
Kuori porkkana ja raasta se avomaankurkun kanssa karkealla raastinterällä.
Sekoita joukkoon sokeri, etikka ja tillisilppu. Anna maustua mahdollisuuksien mukaan hetken aikaa.
Paista Rypsiporsaan pekonipihvit kuumassa pannussa ilman rasvaa tai pienessä öljytilkassa molemmin puolin.
Paahda ruisleipäviipaleet leivänpaahtimessa.

Täytä leivät porkkana-kurkkuraasteella, Rypsiporsaan pekonipihvillä, juustoviipaleella ja sipulirenkailla. Pursota väliin myös hieman valkosipulimajoneesia.

Nauti maitolasillisen kanssa.

Reseptin laatinut:
Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
hk