1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvioita)

Rieska-quesadillat ovat erittäin helppoja ja nopeita valmistaa.
Täytteeksi sopii melkein mikä tahansa kasviksista tonnikalaan, broileriin, kinkkurouheeseen jne.

Tämä täytemäärä riittää kahteen isoon quesadillaan.

Rieska-quesadillat

2 pkt Vaasan Lapin rieskaa (ruis)
100 g pippurituorejuustoa
pala keltaista paprikaa
70 g kylmäsavustettua poronpaistirouhetta tai kinkkua
muutama tippa vihreää tabascoa
persiljaa silppuna
n. 2 dl juustoraastetta
margariinia tai voita paistamiseen

Sekoita lusikalla tai sähkövatkaimella sekaisin tuorejuusto, silputtu
paprika, poronpaistirouhe ja persiljasilppu. Mausta seos vihreällä
tabascolla.
Levitä seos kahdelle isolle rieskalle, ripottele pinnalle juustoraaste
ja nosta päälle toinen rieska, paina päällimmäistä rieskaa hieman,
jotta ne tarttuvat kiinni toisiinsa.

Kuumenna pieni määrä margariinia tai voita pannulla, paista quesadillat molemmin puolin sen aikaa, että saavat hieman väriä.
Leikkaa quesadillat neljään osaan, tarjoa raikkaan salaatin kanssa.