1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Pimeät illat houkuttavat valmistamaan pientä naposteltavaa. Ilta ystävien seurassa sujuu herkullisen syötävän kanssa. Nauti vaikka glögilasillisen äärellä.

Rapeat maksamakkara-suupalat
10-12 kpl

150 g HK Herkku-maksamakkaraa
200 g tuorejuustoa (esim. yrtti-pippuri)
½ dl silputtua minttua, basilikaa tai persiljaa
½ pieni punasipuli silputtuna
1 avokado
1 tl punaista chilipaprikaa
mustapippuria myllystä
10-12 ruislastua

Laita Herkku-maksamakkara kulhoon. Lisää joukkoon tuorejuusto, silputtua yrttiä ja silputtua punasipulia.
Halkaise avokado ja koverra hedelmäliha joukkoon. Hienonna joukkoon chilipaprikaa ja rouhi sekaan mustapippuria myllystä.
Soseuta ainekset sauvasekoittimella. Tarkista maku.
Lusikoi täyte ruislastuille ja koristele halutessasi tuoreilla yrteillä.
Tarjoa!

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.