1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 2,00 / 5)
Ladataan...

Juhlien tai illanistujaisten pikkusuolaiseksi valmistat helpot ja maistuvat rapeat suupalat Palttoonnapeista. Valmista täyte omien mieltymysten mukaan.

Rapeat chilikinkkusuupalat
20 kpl

120 g Kuohkeaa kantarellituorejuustoa
100 g creame

fraichea
punaista paprikaa
pippuria myllystä
50 g HK ohuen ohut chilikinkkua
persiljaa
20 Palttoonnappia

Sekoita keskenään kantarellituorejuusto ja cream fraiche, silppua sekaan hyvin pieneksi punaista paprikaa, rouhi joukkoon pippuria myllystä.
Nosta lusikalla tai pursota Palttoonnappien päälle täytettä. Rullaa pinnalle chilikinkkua, koristele persiljalla.


Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.