1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Punajuuri-vuohenjuustopannukakku on ohuena versiona mainio tarjottava leivän sijaan esimerkiksi brunssilla tai keiton seurana. Jos valmistat pannukakun paksumpana, se on ruokaisa tarjottava esimerkiksi raikkaan salaatin kanssa. Sopii myös pikkusuolaiseksi illanistujaisiin tai juhlapöytään. Nesteenä on käytetty Biotta -sarjan uutta omena-punajuuri luomumehua, jossa mausteena on raikas ja terveellinen inkivääri.


Punajuuri-vuohenjuustopannukakku, maidoton
9-12 annosta

½ l Biotta Omena-punajuuri-inkivääri luomumehua
2 kananmunaa
1 tl Herbamare yrttisuolaa
2½ dl vehnäjauhoja
¾ dl rypsiöljyä
½ tl kuivattua rosmariinia

Lisäksi:
150 g vuohenjuusto tuorejuustoa
rosmariinia

Kaada Biotta luomumehu kulhoon.
Riko joukkoon kananmunat ja mittaa Herbamare yrttisuola, vehnäjauhot, rypsiöljy ja kuivattu rosmariini. Sekoita tasaiseksi.
Vuoraa 15×20 cm reunallinen uunivuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan.
Kypsennä 200-asteessa uunin keskiritilätasolla noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on kiinteä ja saanut kauniin värin.
Leikkaa pannukakku annospaloiksi. Sipaise jokaisen palan pintaan hieman vuohenjuusto tuorejuustoa ja koristele tuoreella rosmariinilla.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä A. Vogel

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.