Syksyn sadosta valmistat helposti erilaiset suolaiset herkut myös pikkunälkään.
Rapsakka ja maukas punajuuri täydentyy hienoksi kokonaisuudeksi homejuuston kanssa.
Rapeaksi kuumennettu rinkeli maistuu upealta tämän makuparin kanssa.
Punajuuri-homejuustorinkeli
2 annosta
1 Keski Vesirinkeli
1 rkl öljyä
2 keskikokoista punajuurta
ripaus suolaa myllystä
mustapippuria myllystä
2-6 rkl sinihomejuustomurua
Puolita rinkeli.
Kuori ja raasta punajuuret karkeaksi raasteeksi.
Kuumenna öljy pannulla ja paista punajuuriraastetta muutaman minuutin ajan.
Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Jaa seos rinkelin puolikkaille ja murusta päälle sinihomejuustoa.
Kuumenna rinkelit 200 asteisessa uunissa muutaman minuutin ajan.
Tarjoa heti!
Reseptin laatinut:
Reseptin tarjoaa:
En olis itse tuota keksinyt.Punajuuri-homejuustolaatikkoa olen maistanut oli TOSI hyvää.Täytyy tätä joskus kokeilla.
Ohoh, uskaltaisiko kokeilla? Punajuuren ja homejuuston makuyhdistelmä kuulostaa hurjalta, toisaalta kiehtovalta!
Punajuuri ja homejuusto yhdessä on ihan klassikko. Toimii, jos pitää homejuustosta=)