1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (11 arvostelua, keskimäärä: 4.27/5.00)
Ladataan...

Nyt on herkullisen Pulled porkin, eli nyhtöpossun valmistus helppoa! HK on tuonut markkinoille pakkauksen, jossa on mukana maustekastikkeet. Mausta liha maustekastikkeilla ja kypsennä liha miedolla lämmöllä useita tunteja.
Mikäli omistat painekattilan, käytä sitä. Painekattilassa liha kypsyy noin tunnissa ja saat siitä erittäin mureaa ja herkullista.

Pulled pork -pitaleivät
4-6 annosta

HK Rypsiporsas® Pulled pork -aineksia 1,2 kg

Pitaleivät
6 kpl

3 dl vettä
50 g hiivaa
2 tl siirappia
1 ½ tl suolaa
7-8 dl vehnäjauhoja
½ dl avokado- tai rypsiöljyä

Kaali-porkkanasalaatti

150 g keräkaalia
1 porkkana
2-3 rkl vaaleaa viinietikkaa
½ dl tillisilppua
ripaus suolaa
ripaus sokeria
1 tl punaista chilipaprikaa hienonnettuna

Lisäksi:

1 iso sipuli renkaina
1-2 tomaattia viipaleina
rucolaa

Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsennystä.
Purista pakkauksen maustekastikepussit yhtä lukuun ottamatta kulhoon ja käännä liha joukkoon siten, että se peittyy kokonaan.
Laita liha uunivuokaan ja kypsennä folion alla 150-asteisessa uunissa noin neljä tuntia tai 100-asteisessa uunissa noin seitsemän tuntia tai yön yli.

Revi liha sopiviksi suupaloiksi ja mausta viimeisellä maustekastikepussilla.

Leivo pitaleivät.
Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liuota joukkoon hiiva.
Lisää siirappi, suola ja vehnäjauhot, sekä avokado- tai rypsiöljy.

Vaivaa taikina kimmoisaksi ja pyöritä tangoksi jauhotetulla työlaudalla.
Jaa tanko kuuteen tasakokoiseen palaan ja pyöritä palloiksi.

Litistä käsin pyöreiksi tai soikeiksi pitaleiviksi ja nosta leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Kohota lämpimässä paikassa liinan alla.
Paista 250-300-asteisessa uunissa yläritilätasolla 5-7 minuuttia.

Raasta keräkaali ja kuorittu porkkana karkealla raastinterällä.
Sekoita joukkoon vaalea viinietikka, tillisilppu, suola, sokeri ja hienonnettu chilipaprika.

Täytä pitaleivät lihalla ja kaali-porkkanasalaatilla. Tarjoa lisäksi sipulia, tomaattia ja rucolaa.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.