1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelut, Keskimäärä: 3.00/5.00)
Ladataan...

Kevään ja kesän juhlapöytään voit valmistaa ihanat Pulled pork-miniburgerit ja vieraasi ihastuvat.
Kauppojen hyllyiltä löydät valmista pulled porkia edulliseen hintaan. Riittää että lämmität lihan pakkauksen ohjeen mukaan uunissa ja revit sen suikaleiksi kertakäyttöhansikkaat kädessä.
Pienet briossisämpylät voit hankkia valmiina minikokoisina.
Näin saat vähällä vaivalla ihastuttavan tarjoilun isollekin joukolle!
Vihreä Keiju tuo toukokuussa markkinoille uuden annossalaatti -tuotteen.
Baby MIX tekee salaatin syömisen helpoksi.
Se on heti käyttövalmis annossalaatti, joka sisältää kokonaisia pieniä salaatinlehtiä. Se on täysin kotimainen ja viljelty ja pakattu Kyröntarhoilla. Salaatti on viljelty ilman torjunta-aineita, eikä pakkaus sisällä suojakaasua.

Pulled Pork -miniburgerit
12 kpl

12 pientä briossisämpylää
200 g valmista pulled pork -lihaa

Pico de gallo:
2-3 tomaattia
½-1 pieni punasipuli
1 valkosipulinkynsi
1 limen mehu
mustapippuria myllystä
½ ruukkua Vihreä Keiju Minttua

Lisäksi:
sriracha-chilikastiketta
Vihreä Keiju Baby MIX salaatinlehtiä

Valmista pulled pork itse tai käytä kaupan valmiiksi kypsennettyä lihaa.
Revi se suikaleiksi. Halkaise briossit.
Valmista pico de gallo.
Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi ja hienonna joukkoon punasipuli ja valkosipulinkynsi.
Purista joukkoon limen mehu.
Mausta rouhitulla mustapippurilla ja hienonna vielä minttua.
Sekoita ainekset.
Levitä briossin alimmille paloille sriracha-chilikastiketta.
Nosta päälle pulled porkia ja pico de galloa. Laita annoksen päälle pala Baby Mix -salaatinlehtiä ja nosta hampurilaisen kansi päälle.
Laita keskelle cocktailtikku.
Nosta tarjolle!

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.