1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskiarvo: 4,50 / 5)
Ladataan...

Taikinanjuureen
leivottu Pågen Limpukka sisältää ravitsevaa täysjyväruista ja -vehnää. Se on
maustettu puolukalla, punaisella viinimarjalla, vierteellä sekä
siirapilla, ja kieritelty lopuksi vehnärouheessa. Ihana yhdistelmä
makeutta ja mietoa puolukkaista happamuutta.
Limpukkaviipale on mukavan kokoinen eväsleiväksi, mutta siitä saat hienostuneilla täytteillä myös juhlavan tarjottavan.

Poromiehen Limpukka

4 annosta

4 viipaletta Pågen Limpukka -leipää
150 g savuporotuorejuustoa
4 viipaletta poron kylmäsavupaistia rouhittuna
pala punaista paprikaa silputtuna
1/2-2 dl persiljasilppua
n. 20 viherpippuria murustettuna
maustemitallinen kuivattua rosmariinia

Pinnalle:
8-12 viipaletta poron kylmäsavupaistia
puolukoita koristeeksi

Sekoita
savuporotuorejuuston joukkoon veitsellä karkeaksi rouhittua poron
kylmäsavupaistia, silputtua paprikaa ja persiljasilppua.
Murusta joukkoon viherpippurit ja sekoita vielä joukkoon kuivattua rosmariinia.
Sekoita ainekset tasaiseksi ja voitele leipäviipaleet reilulla kerroksella tahnaa.
Kiepauta pinnalle poron kylmäsavupaistia viipaleina ja koristele puolukoilla.

Limpukka

Reseptin laatinut: Hellapoliisi
Reseptin tarjoaa:
Pågen logo

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.